MENU

15:22
Бояни. Дитяча триатлонна ліга. Фінал

  20 липня у Боянах визначили лідерів сезону Дитячої триатлонної ліги. Фінал розігрував очки у рейтинг із підвищуючим коефіцієнтом. У суму увійшли три найкращі старти сезону. Етапи проходили у Львові, Житомирі, Хмельницькому та Черкасах з фіналом у Боянах. 113 хлопчиків та 39 дівчаток брали участь у Дитячій триатлонній лізі як її представники. Були й абітурієнти, які поповнять лави Ліги у групі 2015 року народження наступного сезону.

  Старші діти 2010 року народження долали повний триатлон. Серед випускників Дитячої триатлонної ліги (далі ДТЛ) першим до транзитної зони приїжджає другий номер рейтингу Артур Блажко (Полтава). 10 секунд йому поступається Євтушенко Олександр (Корсунь). Сігєєв Ростислав та Тюрін Максим ведуть боротьбу за призове місце фіналу. У жінок Аміна Марченко (Черкаси) починає біг на 25 секунд раніше за Олександру Бороніну з Житомира. Артур Блажко виграє гонку та поповнює актив рейтингу на 38 очок, завершуючи сезон переможцем. Він виграв гонку у Львові та поступився перемогою Ігорю Кириловичу у Житомирі та Хмельницькому. Лідер рейтингу пропускає гонку з поважних причин. Пару годин тому його команда стала призером чемпіонату України серед кадетів. Представник Житомира завершує сезон на другому місці у рейтингу.
  Другим на фініш забігає Олександр Євтушенко. Він призер Житомира та Хмельницького, завершує сезон третім у рейтингу. Третє місце у Боянах розіграли Сігеєв Ростислав із Корсунь-Шевченківського та Тюрін Максим із Житомира. Максим був першим номером у команді на чемпіонаті України в естафеті-міксті, де кадетська команда стала призером. Для Максима це був другий старт цього дня, і він поступається третім місцем Ростиславу. Сігєєв розпочав сезон лише у Черкасах і це його другий старт. У рейтингу Ростислав шостий. П'яте місце залишається у Желік Романа, котрий фінішував п'ятим. А Тюрін Максим зберігає четверту позицію. За підсумками сезону у групі взяло участь 28 хлопчиків.
  У дівчаток Олександра Бороніна наздоганяє Аміну та фінішує першою. Бороніна вийшла на старт лідером рейтингу та закріплює за собою першу позицію. Марченко Аміна дебютує у ДТЛ цього сезону і стає другою у рейтингу здобуючи 30 очок фіналу з підвищуючим коефіцієнтом. Обидва лідери акцент у сезоні робили на участь у перегонах серед кадеток. Величко Ніканора (Черкаси) виграла ДТЛ у Житомирі, а одеситка Тетяна Апарінова здобула перемогу у Житомирі та вирівняла очки. Апарінова третя у рейтингу ДТЛ із восьми учасниць.
  Старші діти 2011 року народження долали довгий акватлон. Задера Дар'я (Корсунь-Шевченківський) першою вирушає на біговий етап. У спині лідера Таран Поліна (Корсунь-Шевченківський). На біговому етапі Дар'я тікає за перемогою у перегонах. Поліна друга, а третє місце посідає Возгоменчук Єва зі Львова. У хлопчиків фінішує Чередниченко Єгор, який представляє Корсунь-Шевченківський. Лідер рейтингу був єдиним учасником групи у Боянах. Призерами 2023 року стали представники Житомира Слюсаренко Андрій та Зангієв Назар. 22 хлопчики брали участь у перегонах сезону.
  Дар'я абсолютний лідер гурту. Вона не пропустила жодного старту та все виграла. Таран Поліна та Єва Возгоменчук її сусіди за подіумом. Дівчатка стабільно виступали цього сезону.
  Молодші дівчата були представлені у групі 2012 року народження. Гулій Ярослава із Закарпатської області, Несват Софія із Черкас та Желик Юстина зі Львова. Усі троє лідери рейтингу та стабільно виступали у Дитячій лізі. Ярослава приїхала за перемогою, а між Софією та Юстиною розігрувалося друге місце рейтингу. Гулій та Несват разом починають біг. Ярослава виграє гонку, а Софія фінішує другою та завершує сезон на другій позиції у рейтингу. Юстина призер 2023 року у групі. Загалом у групі 10 дівчаток.
  Поза конкурсом на старт вийшли кандидати у ДТЛ наступного сезону. Ліга неодноразово давала можливість спробувати свої сили її майбутнім представникам. На старт вийшли Софія Кожак зі Львова та Руденко Ангеліна із Черкас. Ангеліна починає біг першою, а перемогу дівчинки розігрують у фінішному створі на користь Софії. Чекаємо на стартах наступного сезону.
  Дівчатка 2013 та 2014 років народження на старт до Боян не приїхали і рейтинг залишився без змін. Гайдманчук Ганна з Житомира лідерка дівчаток 2013 року, а Бакіна Ірина з Житомира та Нічипоренко Уляна з Черкас призери. У групі 11 дівчаток. У наймолодшій групі чотири дівчинки. Лідер року Кирильчук Єва з Житомира, а Завалін Дарина зі Львова та Іващенко Любов із Черкас призери.
  У хлопчиків 2013 року народження у рейтингу 16 учасників. Тараненко Тимофій із Корсунь-Шевченківського достроково виграв рейтинг. Лідер не пропустив жодної гонки у сезоні та вийшов на фінальний етап у Боянах. Кампанію на старті йому склав Олег Зюбаненко зі Львова, який займав дев'яте місце в рейтингу. Він срібний призер Хмельницького і випередив лідера на фініші гонки. У Боянах Тимофій залишає Олегу друге місце на фініші. Зюбаненко набирає 30 очок у рейтинг і піднімається на друге місце, витісняючи з подіуму Авербаха Артема, у якого два другі місця в сезоні. Третій у рейтинг Члек Данило з Житомира.
  У хлопчиків 2014 року народження 17 учасників у рейтингу. На старт до Боян приїхало троє. Лідер групи Кирилович Максим не залишає шансів опонентам і здобуває впевнену перемогу у фіналі ДТЛ. Лопушанський Богдан фінішує другим і поступається лідеру у рейтингу 13 очок. Третє місце у рейтингу у бронзового призера фіналу Марко Була. Призери рейтингу представляють Львівську область та зміщують на четверте місце у рейтингу Ковальчук Тимура із Житомира.
  У групі 2012 року у хлопчиків здорова конкуренція як у рейтингу, де представлено 30 учасників, так і у фіналі, на старт якого вийшло вісім триатлетів. Лідер рейтингу Юрин Матвій із Полтави першим випливає і першим розпочинає біг здобувши перемогу у фіналі. На старт вийшли наступні номери рейтингу. Це Микитенко Ростислав із Полтави, Цабак Остап зі Львова, а також представники Житомира Кирилович Артем та Постовик Микола. Другим фінішує Микитенко Ростилсав, який стає срібним призером фіналу ДТЛ. Разом із ним залишає транзитну зону Постовик Микола, але забуває одягнути номер. Втрачений час коштував призового місця, яке займає Кирилович Артем. Микола четвертий, а п'яте місце на фініші у Остапа Цабак. Артем Кирилович залишається другим у рейтингу після фіналу, а Микола третім. Наступні два місця посідають Микитенко Ростислав та Цабак Остап.

Результати змагань / Підсумковий рейтинг
 

Переглядів: 190 | Додав: antonKurinnyi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar