MENU

12:09
Другий етап Дитячої Ліги відбувся у Хмельницькому

  24-26 лютого в Хмельницькому було проведено другий етап всеукраїнських змагань з триатлону (акватлону) «Дитяча Ліга» та чемпіонат міста. Цього року на старт вийшло більше сотні дітей.
  Старші групи дітей пливли 200 метрів у басейні та бігли 900 метрів. У групі 2011 року народження перемогли представники Чекаської області Чередніченко Євген і Задера Дарія. Призерами стали Цюх Єлизавета (Хмельницька) і Щербань Варвара (Житомирська), а серед хлопчиків Чейпеш Остап зі Львова і Лобєєв Юрій з  Одеси.
  Гулій Ярослава із Закарпаття і полтавчанин Матвій Юрін перемагають у віковій групі 2012 року народження. Кампанію на подіумі їм склали Павленко Віра з Хмельницького і львів’янка Пучак Марія, а серед хлопчиків житомирянин Постовик Микола і Третяков Михайло з Хмельницького.
  Молодші діти пливли 100 метрів і бігли три кола в манежі із загальною дистанцією 450 метрів. У групі 2013 року народження не було рівних Олександрі Піддубній з Одеси, яка пропливла за хвилину 13 секунд. Призові місця розіграли Пащенко Єва із Хмельницького та Нічипуренко Уляна із Черкаської області. У хлопчиків спостерігалася щільна боротьба. Переміг Максим Баїк зі Львова. П'ять секунд поступається Олег Зюбаненко зі Львова та сім Олександр Єрьомін їз Житомира. 
  У групі 2014 року народження не було рівних Кохан Галині зі Львова та Кирилович Максиму із Житомира. Призерами стали Балацький Назар із Хмельницького та Ілля Стрелюк із Волині, а Іващенко Любов із Черкаської області стала другою.
  У групі 2015 року народження представники Одеси Істомін Мірон і Пантелєєв Домінік розіграли перемогу. Третім став Ратушинський Давид зі Львова. Кожак Софія перемагає серед дівчат. Представниці Хмельницького Дубенко Марія і Голдасевич Злата призери.
  В Хмельницькому стартували і діти молодші за віком учасників Дитячої Ліги. Діти 2016 року народження дебютують у Лізі наступного року. Серед них перемогли Залога Діана (Черкаська) і Леонель Артем (Хмельницька). Призерами стали Кравченко Христина (Хмельницька) і Шкоропата Дарина (Плокирів), а серед хлопчиків Шуляковський Ян (Черкаська) і Пахалюк Дмитро (Жмитомирська). Найкоротшу дистанцію долали хлопчики 2017 року народження. Серед яких переміг одесит Яків Дондов. Лобєєв Дмитро з Одеси і Гузак Тимофій із Хмельницького посіли призові місця. Огляд змагань учасників 2009-2010 років народження викладено на сайті УТЛ.
Дякуємо в першу чергу ЗСУ за можливість проводити змагання!
Дякуємо спонсорам змагань ГрінЕра Україна, Міністерство Дверей і Elemental!
Вітання  переможцям та призерам змагань, тренерам та батькам за вашу працю!
Дякуємо ГО "Хмельницька обласна федерація триатлону", клуб "Подільські ВОВКИ", потужну команду організаторів яку очолює Володимир Ризак!
Дякуємо голові комітету "Дитяча триатлонна Ліга" Володмир Рябцев!
Наступний ІІІ етап у Житомирі.
Підсумковий протокол 

Переглядів: 160 | Додав: antonKurinnyi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar