MENU

17:37
Дитяча ліга з триатлону (акватлону) в Черкасах V етап

  22-23 червня в Черкасах пройшов п'ятий етап Всеукраїнських змагань з триатлону (акватлону) Дитяча ліга. Разом з учасниками Ліги виступили й молодші діти, а на другий день змагань пройшла естафета-мікст.
  Діти 2016 року народження та молодші плавали 50 метрів і бігли 250. Діана Залога (Черкаси) та Яків Дондов (Одеса) фінішували першими. Призерами стали Єлисей Ткач та Владислав Демченко з міста Суми.
  Молодші діти трьох вікових категорій Дитячої ліни виступали на дистанції 100 метрів плавання і 500 метрів бігу. У групі 2015 року народження перемогли киянка Олександра Ведмеденко та одесит Мирон Істомін, який здобуває третю перемогу. Призерами стали Ангеліна Руденко з Черкас та львів'янка Софія Кожак, а серед хлопчиків одесит Домінік Пантелеєв та Андрій Матвійчук з Черкас.
  У дівчат 2014 року народження не було рівних Галині Кохан зі Львова, яка не пропустила жодної гонки в цьому сезоні і здобула чотири перемоги. Разом з лідером рейтингу на старт вийшла Любов Іващенко з Черкас, яка вдруге піднімається на подіум.
  У хлопчиків Максиму Кириловичу з Житомира склав конкуренцію Єгор Мостовий з міста Суми. Третє місце у ще одного представника міста Суми Єгора Лободи.
  У дітей 2013 року народження досить висока конкуренція серед хлопчиків. Перемогу здобуває Богдан Андрущенко з міста Суми, а львів'янин Максим Баїк та Олексій Калюжний з Черкас стали призерами. У дівчат Олександра Поддубна з Одеси здобула третю перемогу в сезоні і очолює рейтинг. Єва Афанасьєва з Черкас і  Анастасії Доценко з міста Суми призери вікової групи.
  Старші діти долали 200 метрів плавання і бігли кілометр. У групі 2012 року народження четверту перемогу в сезоні здобуває Ярослава Гулій із Закарпатської області. Призерками стали представниці Черкас Софія Несват і Софія Свідерська. У хлопчиків третю перемогу в сезоні здобуває лідер рейтингу Ростислав Микитенко з Полтави, який був поза конкуренцією. Призерами стали Остап Цабак зі Львова та Микола Постовик з Житомира.
  Представниці Черкас розіграли перемогу в групі 2011 року народження. Поліна Таран обходить лідера рейтингу Дарію Задеру на фініші. Обидві мають по дві перемоги, але у Поліни на один старт менше. Третій номер рейтингу Варвара Щербань з Житомира фінішує третьою.

  У хлопчиків перемогу здобуває Євген Чередниченко з Черкас, для якого це друга перемога в сезоні. Євген піднімається на друге місце в рейтингу. Призові місця посіли Юрій Лобеєв з Одеси та лідер рейтингу Остап Чейпеш зі Львова. Підсумкові протоколи і оновлений рейтинг.
  Естафета-мікст проводилась на двох дистанціях. Для дітей 2013-2015 років народження, де кожен учасник послідовно подолав 50 метрів плавання та 250 метрів бігу, а також старших дітей 2011-2012 років народження з дистанцією 100м та 500м.
  Господарі змагань здобули перемогу у двох вікових групах. Олексій Калюжний, Єва Афанасьєва та Олександр Семенко – переможці серед молодших дітей, а Євген Чередниченко, Софія Несват та Ілля Бабенко перемогли серед старшої групи. Друге місце у групі 2011-2012 років також дісталося господарям змагань – Кирило Прядко, Софія Свідерська та Юрій Гузь. Третє місце у Житомира – Артем Кирилович, Ярина Остапчук та Микола Постовик.
  Призерами естафети-мікст серед дітей 2013-2015 років народження стали Богдан Андрущенко, Анастасія Доценко та Іван Вігран з міста Суми. Третє місце у команди Житомира – Михайло Божко, Анастасія Пилипчук та Олександр Єрьомін. На старт вийшло 6 молодших та 7 старших команд.

Переглядів: 130 | Додав: antonKurinnyi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar