MENU

 Всеукраїнські змагання Дитяча ліга з триатлону, акватлону та відкритий кубок спортивного клубу «Три Леви» пройшов в перших числах червня у Львові. Учасники змагались у різних вікових категоріях, демонструючи високу майстерність і спортивний дух.
  Старші діти 2011 року народження вдруге в сезоні змагалися у триатлоні (0,2/ 4,0 /1,0 км). Через неможливість проведення плавання у відкритій воді, перший етап знову проходив у приміщенні. Група була представлена трьома дівчатками і дев'ятьма хлопчиками. Дарія Задера та Поліна Таран з Черкаської області завершили 200 метрів у басейні лідерами. Разом вони подолали велоетап, і переможця визначив біг. Дарія Задера здобула перемогу, а Поліна Таран затрималася на дистанції на пів хвилини. Третє місце посіла Ярина Остапчук з Житомира.
  У х ... Читать дальше »

Переглядів: 87 | Додав: antonKurinnyi | Дата: 03.07.2024 | Коментарі (0)

 Всеукраїнські змагання з триатлону Дитяча ліга набирають обертів у цьому сезоні, а всі групи заповнені спортсменами Учасники Ліги пливли в басейні та продовжували акватлон і триатлон на відкритому повітрі.
  Молодші діти виступали на дистанції 100 метрів плавання в басейні та 500 метрів бігового етапу на стадіоні. У всіх трьох вікових групах лідери виплили з двох хвилин і пробігли другий етап за менш ніж дві хвилини. Дарина Рудик і Микита Ходоровський з Житомира перемогли серед дітей 2015 року народження. Призові місця серед дівчат зайняли Ангеліна Руденко з Корсуня та Марія Дубенко з Хмельницького, а серед хлопців - Микола Єгоров та Олександр Вергелес з Житомира. Для Дарини та Марії це другий старт у цьому році, і вони піднімаються в трійку лідерів рейтингу. Лідерами групи залишаються Софія Кожак зі Льво ... Читать дальше »

Переглядів: 78 | Додав: antonKurinnyi | Дата: 03.07.2024 | Коментарі (0)