MENU

22:59
Дитяча ліга. Львів. ІV етап

 Всеукраїнські змагання Дитяча ліга з триатлону, акватлону та відкритий кубок спортивного клубу «Три Леви» пройшов в перших числах червня у Львові. Учасники змагались у різних вікових категоріях, демонструючи високу майстерність і спортивний дух.
  Старші діти 2011 року народження вдруге в сезоні змагалися у триатлоні (0,2/ 4,0 /1,0 км). Через неможливість проведення плавання у відкритій воді, перший етап знову проходив у приміщенні. Група була представлена трьома дівчатками і дев'ятьма хлопчиками. Дарія Задера та Поліна Таран з Черкаської області завершили 200 метрів у басейні лідерами. Разом вони подолали велоетап, і переможця визначив біг. Дарія Задера здобула перемогу, а Поліна Таран затрималася на дистанції на пів хвилини. Третє місце посіла Ярина Остапчук з Житомира.
  У хлопчиків Андрій Слюсаренко з Житомира виграє у групі, а Кирило Самченко поступається переможцю чотири секунди. Третє місце розіграли у фінішному створі львів'яни Станіслав Михайлецький та Остап Чейпеш, на користь Станіслава.
  Серед дітей 2012 року народження акватлон (0,2/ 1,0 км) долали три учасниці і 14 хлопчиків. Марія Пучак зі Львова та Ростислав Микитенко з Полтави здобули перемогу. Марія пробігла кілометр менш ніж за чотири хвилини, а Ростислав показав найкращий час у плаванні (темп 1:23 на 100 метрів) та пробіг менш ніж за три з половиною хвилини. Призові місця посіли львів'янка Юстина Желік та Маргарита Ковальчук з Житомира, а серед хлопчиків Владислав Заставний з Житомира та львів'янин Давид Кіндзельський.
  Молодші діти виконували акватлон на дистанції 100 метрів плавання в басейні та 500 метрів бігу на відкритому повітрі. Серед дітей 2013 року народження перемогли Марія Красько зі Львова та Михайло Божко з Житомира, які пропливли менш ніж за півтори хвилини. 500 метрів були подолані за 2:52 і 2:29 відповідно. Призові місця посіли Уляна Нечипуренко з Черкас та Анастасія Доценко з міста Суми, а серед хлопчиків Олександр Єрьомін з Житомира та Максим Баїк зі Львова.
  Переможцям вікової групи 2014 року народження - Галині Кохан зі Львова та Івану Вігран з міста Суми - знадобилося 1:39 та 1:17 хвилин у воді. Біговий етап у 500 метрів вони пробігли за 2:48 та 2:46 відповідно. Львів’янки Олександра Кіндзельська і Христина Воркун , а серед хлопчиків Єгор Мостовий з міста Суми та Максим Кирилович з Житомира стають призерами групи.
  У наймолодшій групі 2015 року народження темп лідерів у воді був швидшим за півтори хвилини. Перемогли Вероніка Калюжна з міста Суми та Матвій Приймак зі Львова. Їх час на 500 метрах склав 3:21 і 3:13 відповідно. Призові місця посіли Ангеліна Руденко з Черкаської області та Софія Кожак зі Львова, а серед хлопчиків Дмитро Співаков з міста Суми та Дмитро Гришин з Житомира.
  Відкритий Кубок спортивного клубу «Три Леви» дає досвід виступів у триатлоні (акватлоні) дітям молодших вікових груп. Вікова група 2016 року народження – потенційні учасники Дитячої Ліги 2025 року. Серед дівчаток перемогла Злата Возгоменюк зі Львова, а Поліна Левченко з Житомира стала другою. Серед хлопчиків весь подіум зайняли представники міста Суми. Мирон Андрущенко виграв гонку, а Єлисей Ткач та Нікіта Костюк стали призерами. На старті зібралися сім хлопчиків, які долали дистанцію 50 метрів плавання та 300 метрів бігового етапу.
  Наймолодша група 2017 року народження була представлена п'ятьма хлопчиками, які змагалися на дистанції 25 метрів плавання та 200 метрів бігу. Михайло Савченко з міста Суми переміг у групі. Призові місця посіли Дарій Чейпеш зі Львова та Валерій Слинько з міста Суми.
  В підсумку, в дитячих змаганнях прийняло участь 85 спортсменів. Підсумкові протоколи змагань і оновлений Рейтинг

Переглядів: 127 | Додав: antonKurinnyi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar