MENU

15:15
Третій етап Дитячої ліги. Житомир

 Всеукраїнські змагання з триатлону Дитяча ліга набирають обертів у цьому сезоні, а всі групи заповнені спортсменами Учасники Ліги пливли в басейні та продовжували акватлон і триатлон на відкритому повітрі.
  Молодші діти виступали на дистанції 100 метрів плавання в басейні та 500 метрів бігового етапу на стадіоні. У всіх трьох вікових групах лідери виплили з двох хвилин і пробігли другий етап за менш ніж дві хвилини. Дарина Рудик і Микита Ходоровський з Житомира перемогли серед дітей 2015 року народження. Призові місця серед дівчат зайняли Ангеліна Руденко з Корсуня та Марія Дубенко з Хмельницького, а серед хлопців - Микола Єгоров та Олександр Вергелес з Житомира. Для Дарини та Марії це другий старт у цьому році, і вони піднімаються в трійку лідерів рейтингу. Лідерами групи залишаються Софія Кожак зі Львова та одесит Мирон Істомін. Призери серед хлопців дебютували в цьому сезоні.
  У групі 2014 перемогли Галина Кохан зі Львова та Максим Кирилович з Житомира. Призові місця серед дівчат зайняли Наталія Шлінчак з Житомира та Анастасія Постуліна з Києва, а серед хлопців - Єгор Мостовий з Сум та Ілля Стрелюк з Луцька. Галина Кохан і Максим Кирилович закріплюють свої лідерські позиції в рейтингу. Єгор і Ілля стають призерами рейтингу на цьому етапі.
  Сильний стартовий склад зібрався в групі 2013 року! Перемогли Єва Афанасьєва з Черкас та Богдан Андрущенко з Сум. Призові місця серед дівчат зайняли Єва Пащенко з Хмельницького та Анастасія Доценко з Сум, а серед хлопців - Максим Баїк зі Львова та Михайло Божко з Житомира. В рейтингу Єва Пащенко та Єва Афанасьєва піднімаються в призери, а лідером залишається Олександра Поддубна з Одеси. Максим Баїк закріплює свою лідерську позицію в рейтингу. Друге місце займає дворазовий переможець у Львові та Житомирі - Богдан Андрущенко. За сумою трьох етапів Дитячої ліги, на третьому місці дворазовий призер цього сезону Олег Зюбаненко зі Львова.
  Старші діти 2012 року народження долали акватлон на дистанції 0,2/1 км. Щоб потрапити в призи, необхідно було виплисти з трьох хвилин та пробігти з чотирьох хвилин. Ярослава Гулий з Закарпатської області здобула перемогу. Призерами стали Віра Павленко з Хмельницького та Марія Дядюра з Черкас.
  Серед хлопців переміг Ростислав Микитенко з Полтави, а Артем Симаченко з Сум та Вячеслав Заставний з Житомира стали призерами. Лідером серед дівчат залишається Ярослава Гулий, яка виграла всі три етапи Ліги та має 75 очок. Максимальну кількість очок на цьому етапі також має Максим Кирилович - лідер групи 2014 року. Дворазова призерка цього сезону Віра Павленко займає друге місце, а третє місце, за сумою трьох етапів, посідає Марія Пучак зі Львова. Ростислав Микитенко виходить у лідери групи, зміщуючи Матвія Юрина на друге місце. Призер Житомира Вячеслав Заставний стає третім у рейтингу.
  Діти 2011 року долали триатлон на дистанції 0,2/4/1 км. Це дебютний триатлон у цій групі. До цього у Львові та Хмельницькому був лише акватлон. Гонку виграли Поліна Таран з Корсуня та Андрій Слюсаренко з Житомира. Призерами стали Дарія Задера з Корсуня та Катерина Согулякіна з Києва, а серед хлопців - Кирило Самченко з Черкас та Дмитро Кардаш зі Львова. Лідером рейтингу серед дівчат залишається Дарія Задера, яка виступила на всіх трьох етапах та тричі піднімалася на подіум. Поліна Таран піднімається на друге місце. Третьою стає Єлизавета Цюх з Хмельницького. Серед хлопців позицію лідера зберіг Єгор Чередниченко, який пропустив старт у Житомирі. За сумою трьох гонок, на друге місце піднімається призер Хмельницького етапу Остап Чейпеш зі Львова. Третє місце тепер займає Андрій Слюсаренко. Підсумковий протокол
 

Переглядів: 114 | Додав: antonKurinnyi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar